About

Táto brána je dielom blogera vystupujúceho na internete pod identitou TvojOponent. Stránky Neznaboh sú tematicky venované predovšetkým ateistom. Sú miestom, kde sa ateisti dožadujúci sa diskusií s kresťanmi môžu vyšantiť a vyskúšať si silu svojich argumentov.

O tom, prečo je v hlavičke tejto stránky Adolf Hitler:

V prípade záujmu ma môžete kontaktovať mailom na adrese TvojOponent@gmail.com.

29 thoughts on “About

    • Ďakujem, pán Miloš. Na mojej stránke nieto nenávisti. A na slušnosti si zakladám. Netuším, čo si predstavujete pod slovným spojením “zdravý rozum”, ale na tomto mieste musíte slušne a vecne argumentovať, ak nechcete byť považovaný za táraja. Váš prvý komentár totiž je len osobným útokom bez citácií a argumentácie. Brána Konspiratori.sk nie je miestom, kde sa bojuje proti konšpiráciám, ale nálepkou, ktorou sa démonizujú ľudia s iným názorom. Tu máte možnosť viesť polemiku a oponovať – ak ovšemže ste toho schopný. Môžete sa predviesť so svojim zdravým rozumom. Veľa šťastia…

      Páči sa mi

  1. re:tvojoponent, vies o tom, ze militantni ateisti su casto psychopatmi? Ma vobec s nimi vyznam diskutovat? Hlupak nikdy nebude verit, keby aj sam Boh prisiel k nemu…

    Páči sa mi

  2. Konečne niečo na vyšantenie! Veľmi zaujímavý projekt, určite sa sem ešte vrátim. TvojOponent, ide Vám o obrátenie ateistov alebo len o ich otvorenie očí o tom, že je absurdné neveriť? Ďakujem za odpoveď!

    Páči sa mi

  3. Protirečenie. Čo si pod tým predstavujete? Zdalo sa mi, že totiž za protirečenie považujete napríklad aj to, že ateista príde na cintorín spomínať na blízkych zosnulých.
    (Ale to viete, možno som čosi zle pochopil.)

    Páči sa mi

    • Ano, aj to je protirečením. Ateista nemá čo hľadať na cintoríne – pokiaľ budeme mať na zreteli len nejakú spomienku na niekoho. Ale aby som vás potešil, návšteva cintorínov má aj iný význam, ako je sebecká spomienka a osobný test stupňa sklerózy. Je to spoločenské podujatie za zvláštnych okolností. Pokiaľ ateisti idú na cintoríny, aby tam postretali svojich veriacich známych, ktorí vidia zmysluplnosť takých podujatí, potom ich návštevu beriem ako rozumnú. Pokiaľ sa zdržia agitácie v duchu marxizmu a presviedčania, že boh neexistuje a plakať za zosnulými nemá zmysel.
      Principiálny ateista (kde len som ten výraz počul) na cintoríny na Dušičky nepôjde.

      Páči sa mi

      • Hm, ale aj tak sa mi zdá prehnané vykazovať ateistov z cintorínov („nemá tam čo hľadať”). Dúfam, že zohľadníte spoločenskú úlohu cintorína ako miesta, kde sa stretnú pozostalí bez ohľadu na vieru. Vdovec, ktorý uvidí, že ľudia si ctia spomienku na jeho zosnulú manželku tým, že sa objaví kvet, sviečka.

        Páči sa mi

      • Nikoho z cintorína nevykazujem. Ani abstinenta nevykážem s vínnej pivnice. Je to protirečenie. To je všetko.

        Ateista nemusí byť ideologizovaný. No každý máme v myšlienkovej výbave si vytvárať svetonázor.

        Páči sa mi

      • O tom marxizme som pochopil, čo ste mali na mysli, chvíľu mi to trvalo. Je mi ľúto, ak Vás niekto trápil marxizmom a agitáciou na cintoríne. To je naozaj nevhodné.

        Páči sa mi

  4. V komentári tvrdíte: „Ateista nemá čo hľadať na cintoríne – pokiaľ budeme mať na zreteli len nejakú spomienku na niekoho.“
    V reakcii tvrdíte: „Nikoho z cintorína nevykazujem.“
    To je to, čo by som ja nazval protirečením (možno význam toho slova vidíte inak).

    Páči sa mi

    • Myslíte si, že si vegetarián protirečí, ak jeho kolega je mäso a on nie? Protirečiť si môžete jedine sám sebe. Prípadne aj isté spoločenstve, ak vyznáva rovnaké myšlienky, no koná opačne. Prítomnosťou na duchovných obradoch ateista popiera svoje presvedčenie, že duchovný svet neexistuje. Na tom protirečení pána ateistu nezmení môj postoj nič. Ateistov nevykazujem z cintorína – nemá na to kompetencie a ani svoj postoj nie je nenávistný k ateistom. Súšasťou slobody slova je aj práva jednotlivca konať skutky, ktoré sú nelogické alebo priamo hlúpe.

      Páči sa mi

Pridaj komentár