Weisenbacher zaútočil na Kisku pre štátne vyznamenanie Čaučíkovi

Peter Weisenbacher zrejme rátal s tým, že on alebo tzv. IĽP dostanú nejaké to vyznamenanie od prezidenta Kisku. Ono v jeho narcistickej hlavičke mal na to dobre našliapnuté. Inštitút ľudských práv totiž je spolunositeľom Nobelovej ceny mieru za boj proti jadrovým zbraniam. Mnohí po prečítaní tejto zvesti zaiste zagúľate očami. No ano, síce táto partička štváčov nič pre mier neurobila, ale zviezli sa na sláve.

Nobelovu cenu za mier získala v tomto roku Medzinárodná kampaň za zákaz jadrových zbraní (ICAN). Oznámil to dnes v Osle nórsky Nobelov výbor.

Podľa neho si organizácia sídliaca v Ženeve zaslúžila cenu za “jej snahu pritiahnuť pozornosť ku katastrofálnym humanitárnym následkom akéhokoľvek použitia jadrových zbraní a za jej priekopnícku snahu dosiahnuť zmluvný zákaz takýchto zbraní”.

zdroj tu.

Ako informovalo rádio Lumen, táto organizácia mala zastúpenie aj na Slovensku. A zastupoval ju práve Inštitút ľudských práv. Podľa Wikipédie je na čele kontroverzný aktivista Peter Weisenbacher.

Prečo je Weisenbacher kontroverznou osobnosťou?

Weisenbacher podnecuje nenávisť voči kresťanom tým, že sa stotožňuje s výrokmi označujúcim Ježiša Krista (mimochodom Kristus je štvrtý najvýznamnejší moslimský prorok) židovským panghartom

Weisenbacher podnecuje nenávisť voči kresťanom vyhlasovaním vojny proti kresťanom. Známy je jeho výrok: “Chceli ste mať vojnu, budete ju mať!

Weisešnbacher špiní povesť zakladateľky Ligy proti rakovine, pani Sirackej.

Weisenbacher zdieľa fotomontáže s odrezanými hlavami pre sympatie k nenávisti ku kresťanom a ľuďom s iným svetonázorom.

Weisenbacher znevažuje charitatívnu činnosť desiatok subjektov podporujúcich Alianciu za rodinu – Úsmev ako dar.

Weisenbacherova kniha proti konšpiráciám sa stala ikonou krádeže autorských práv.

A rovnako je to Weisenbacher, pre ktorého slovenská pobočka AI stratila hlasovacie právo, lebo ju proste tento kontroverzný homoaktivista vytuneloval. Mimochodom táto kauza spadá do doby ním organizovaných protestov Gorila, kde protestoval de facto sám proti sebe (proti podvodníkom a korupcii…)

A tak sa nám tento homoaktivista zase predviedol svojou len ťažko skrývanou kresťanofóbiou:

weisenbacher čaučík

Weisenbacher doslovne píše, citujem:

Štátne vyznamenania nepatria náboženským extrémistom, ktorí bojujú proti ľudským právam. M. Čaučík chcel vziať ženám právo rozhodovať o vlastnom tele a verejne podporoval diskrimináciu LGBT menšiny (homofóbne referendum tzv. Aliancie za rodinu, KDH). Nesprávny krok v roku 2018, v krajine, ktorá nechce byť “mafiánska” pán prezident Andrej Kiska.

Weisenbacher aj napriek rozhodnutiu Ústavného súdu, ktorý referendum odobril, sa pasuje do pozície právnej autority a zavádza, ak tvrdí, že “referendum o rodine” bolo nezákonné a diskriminujúce. Boli to práve LGBT aktivisti, ktorí utiekli z diskusie a za nehoráznu cenzúru denník Pravda, kde je Weisenbacher preferovaným blogerom, dostala redakcia Pravdy titul od spolku eštébákov Spoločnosť Prometheus titul Veľvyslanec humanizmu. Ten titul bol udelený za neslýchanú cenzúru práve pred referendom.

Útok na pána Čaučíka je hrubým morálnym zlyhaním Inštitútu ľudských práv, ktorý sa hrdí spolupodielom na Nobelovej cene za mier. Vari nie je protirečením, ak Nobelovu cenu dostane vojnový štváč Weisenbacher a spol., ktorý nikdy nič proti jadrovým zbraniam neurobil? Vari môže byť nositeľom mieru človek vyzývajúci k vojne?

Prečo vadí Čaučík a čo je vlastne Dobrá novina? Takže Dobrá novina je:

Najväčšia otvorená akcia eRka. V rámci koledníckej akcie deti počas vianočného obdobia koledami a vinšami ohlasujú radostnú zvesť o narodení Krista v rodinách svojich miest a obcí a súčasne zbierajú finančné dary, ktorými Dobrá novina podporuje rozvojové projekty v Afrike. Súčasťou Dobrej noviny je aj rozvojové vzdelávanie a výchova k solidarite.
www.dobranovina.sk

V roku 2015 riaditeľ Dobrej noviny verejne prejavil svoj občiansky postoj k referendu o rodine. Citujem:

Každé dieťa má svoje práva a my dospelí máme tieto práva chárniť a prihliadať na jeho potreby. Niet pochyby o tom, že najlepšie prostredie pre vývoj dieťaťa je rodina, ktorú tvorí otec, matka a súrodenci. Táto odveká pravda je v súčasnosti spochybňovaná rôznymi skupinami, ktoré sa snažia o predefinovanie

Zdroj: Osobnosti v tom majú jasno. Marián Čaučík, riaditeľ Dobrej noviny.

Weisenbacher ako riaditeľ Inštitútu ľudských práv podnecuje nenávisť voči človeku, ktorý slobodne a v rámci zákona vyjadril svoj občiansky postoj. To nemajú sekulárni humanisti odvahu vzoprieť sa najväčšej hanbe tretieho sektora Petrovi Weisenbacherovi?

fcb Dobrá novina
Marián Čaučík, riaditeľ Dobrej noviny, o získani štátneho vyznamenania: Je to pre mňa česť

 

4 thoughts on “Weisenbacher zaútočil na Kisku pre štátne vyznamenanie Čaučíkovi

  1. https://www.tkkbs.sk/view.php?cisloclanku=20150828020

    Veda a Život: Rozhodnutie súdu potvrdilo, že embryo je osoba
    P:3, 28. 08. 2015 14:57, ZAH

    Rím 28. augusta (RV) Európsky súd pre ľudské práva v Štrasburgu dňa 27. augusta rozhodol, že Taliansko neporušilo Európsky dohovor o ochrane ľudských práv a základných slobôd, keď nepripustilo darcovstvo ľudských embryí získaných oplodnením in vitro pre využitie na vedecké účely. Išlo o prípad talianskej občianky Adeliny Parillo ktorá v roku 2002 absolvovala takúto metódu spolu so svojím partnerom. Z takto získaných piatich embryí žiadne nebolo následne implantované z dôvodu smrti partnera v roku 2003. Spomenutá žena chcela embryá „darovať“ na vedecké účely.

    Rozhodnutie štrasburského tribunálu privítala talianska asociácia Veda a život: „Vyjadrujeme veľké uspokojenie nad dnešným rozhodnutím Štrasburského súdu, ktorý potvrdzuje, že ľudské bytosti, v akejkoľvek fáze ich života, nikdy nie sú vecami, ale sú to osoby, a ako také ich urobiť výskumnými objektmi je nemysliteľné“ – uvádza v stanovisku národná predsedkyňa Asociácie Veda a život Paola Ricci Sindoni. Okrem iného pripomína, že „v rámci ľudských vzťahov nemôžu existovať ľudské bytosti, na ktorých by sa mohlo uplatňovať vlastníctvo: v tomto bezpochyby veľká európska kampaň «Jeden z nás» prispela k sformovaniu obnovenej pozornosti voči týmto témam.“

    Asociácia Veda a život sa v rámci Talianska „angažuje za ochranu práva na život každej ľudskej bytosti od počatia po prirodzenú smrť ako základu všetkých ľudských práv, a tým aj demokracie, a v širšom zmysle vytvára diskusiu k témam vedeckého výskumu, ktoré majú dopad na život človeka a spoločnosti.“

    ( TK KBS, RV jb; mk ) 20150828020

    Páči sa mi

Pridaj komentár