Včera eštébák prenasledujúci Cirkev, dnes exekútor

Dávam tip na prečítanie reportáže Martina Daňa:

Andrej Dembický – pred rokmi agent ŠTB, dnes obávaný exekútor

Citujem úryvok:

“Exekútor Dembický pochádza z východného Slovenska – z Medzilaboriec. Neskôr pôsobil v Humennom, kde vyštudoval SPŠ Chemickú a pracoval ako robotník v Chemlone. Po návrate zo základnej vojenskej služby v roku 1976 si podal žiadosť o vstup do ŠTB. V žiadosti o prijatie do zamestnania uviedol, že práca v polícii (ZNB) ho baví a chce sa na jej činnosti podieľať – ľudovo povedané, že sa chce stať udavačom, prenasledovať ľudí a robiť dobre pre rozvoj socialistickej vlasti. Do ZNB a ŠTB bol následne prijatý a tu sa odštartovala jeho kariéra, ktorú neukončil ani nežnou revolúciou. Jeho materiály sa datujú až do roku 1994. Hlavnou činnosťou počas pôsobenia v ŠTB bolo sledovať a riadiť zástupcov a predstaviteľov cirkvi a náboženských spoločností. Osobne sa angažoval v 6 akciaách kontrarozviedneho rozpracovania s náboženskou obcou – dve z nich sa volali KONCERT a STÍN. Nadriadený ho popisuje: iniciativny a počína si zodpovedne, hlavne pri mapovaní a dokumentovaní nelegálnych cirkevných štruktúr a vyzdvihol aj získanie dobrého tipu na informátora v cirkvi. “

Na stránke Dlznik.sk sa dočítame, že firma sídli v Košiciach na Werferovej 1 a možno sa s ňou spojiť telefonicky alebo mailom:

055/6446542, 2850088 , 055/6430218 , exekutord@azet.sk, andrej.dembicky@ske.sk

adresa-dembicky

Podľa reportáže Martina Daňa firmu dnes riadi jeho syn.

Profil na Pokeci prezrádza, že ženatý pán Dembický hľadá svoju chýbajúcu polovičku, pričom mu príležitostný sex problémy nerobí – všetko závisí od okolností:

adresa-dembicky-2

Martin Daňo okrem iného uvádza:

V súčasnosti preverujeme prípady, kedy Dembický používal aj nelegálne praktiky a psychický nátlak na dlžníkov, kde v niektorých prípadoch stres vytvorený u džlníka viedol až k jeho samovražde.

Zdroje:
http://pokec.azet.sk/exekutord?i9=f7560d686230
https://www.ginn.press/news/andrej-dembicky?seid=J2V9NP23HJCD5SS
http://dlznik.zoznam.sk/zoznam-exekutorov/dembicky-andrej-judr

Pridaj komentár