Škandál! Podvodná firma DATA ASISTENT diskriminuje zákazníkov na základe vierovyznania

Alebo ako marxistickým humanistom z o.z. Prometheus kapitalizmus zachutil, no odvody a dane z podnikania platiť nechcú…

Kto je firma DATA ASISTENT?

Firmu DATA ASISTENT som vyhľadal v Živnostenskom registri Slovenskej republiky. Webová adresa registra je www.zrsr.sk. DATA ASISTENT (IČO: 43840256) je obchodné meno podnikateľky Aleny Mižíkovej, (Maňkošovej), podnikajúcej na základe živnostenského povolenia – živnostenského listu. Na výpise živnostenského listu dostupného vo verejne dostupných registroch je uvedených nasledujúcich 5 predmetov podnikania:

Kúpa tovaru na účely jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod)
Poradenská služba a dodávanie programového vybavenia počítača (software) so súhlasom autora
Počítačové služby
Služby súvisiace s počítačovým spracovaním údajov
Reklamné a marketingové služby

Miestom podnikania pani Aleny Mižíkovej je 08006 Prešov, Pažica 2336/43

Firma pani Aleny Mižíkovej má svoju firemnú webstránku http://www.dataasistent.sk/, kde si môžete pozrieť jej produkty ako aj predávané domény. Firma DATA ASISTENT je činná a stále koná aktivity, ktorých cieľom je zisk. Také konanie sa nazýva podnikaním. Na tom by zaiste nebolo nič zvláštne, ak by táto firmy neukončila svoju podnikateľskú činnosť k poslednému februárovému dátumu roku 2016. Citujem z výpisu živnostenského listu:

Podnikateľský subjekt ukončil podnikateľskú činnosť vo všetkých predmetoch podnikania uvedených na dokladoch o živnostenskom oprávnení ku dňu 29.2.2016

Na svojom profile v sieti Facebook seba popisuje ako:

Kto som? Som človek. Som žena. Som web developer. Som humanista. Som milovník zvierat. Som ..

Pani podnikavá ateistka má zjavný problém s rodovým sebaurčením, keď sa nazýva ženou a vzápätí to popiera a označuje sa ako muž – humanista. No to je v porovnaní s nelegálnym podnikaním len chybička jej sekulárno-humanistickej krásy.  Pani Alena Mižíková nelegálne podniká. Z pohľadu práva Slovenskej republiky sa dopúšťa trestného činu podvodu.

Takže tzv. sekulárna humanistka a podvodníčka. Pani Mižíková má však aj ďaľšie resty. Na stránke dlznik.sk som si overoval jej zadĺženosť. A veru nepatrí medzi vzorných a poctivých podnikateľov. Citujem z výpisu dlžníkov VŠZP:

Adresa: Pažica 2336/43, Prešov
Poisťovňa: Všeobecná zdravotná poisťovňa
Dlh na poistnom: 1111,93 EUR
Stav platný k: 20.05.2017
Overoval som si jej zadĺženosť v Sociálnej poisťovni:
Adresa: Pažica 43, Prešov
Poisťovňa: Sociálna poisťovňa
Dlh na poistnom: 3323,59 EUR
Stav platný k: 29.05.2017

Pre prehľad si to zhrňme. Pani Alena Mižíková prevádzkuje živnosť napriek tomu, že ju zrušila. Dopúšťa sa tak trestného činu krátenia daní a neplatenia odvodov. Navyše v krajine, kde kolabuje zdravotný systém a deti zomierajú na leukémiu, dĺži na zdravotnom poistení desaťtisíce korún a do sociálnej poisťovni neskutočných viac ako stotisíc korún!!!! A nazýva sa humanistkou…

Pozrime sa na jej zákazníkov. V galérii realizovaných projektov mi udrela do očí stránka združenia slovenských eštébákov – spoločnosti Promethues:

Dataasistent Posledné realizované projekty

A tak som klikol – z čírej zvedavosti – čo za zázrak to musí byť, keď eštébaci v prevleku humanistov mýlia ľudí a nechávajú si robiť stránky u podvodníčok. A moje rozčarovanie narástlo. Tento prominentný klub kolaborantov s komunistickým režimom a obdivovateľov marxizmu robí na oplátku reklamu firme, ktorá jej robila webstránku:

Prihláška za člena spoločnosti Prometheus

V pravom dolnom rohu (PrtSc zo 04062017, teda takmer rok a pol od ukončenia živnosti) si nájdete reklamu na firmu Aleny Mižíkovej, kde ponúka členom tejto ateistickej sekty až 25% zľavu na webstránku – len za to, že ste ateistický bigot a člen spolku stalinistických pohrobkov. Alena Mižíková teda nielenže podniká nelegálne, tak povediac “na čierno”, nielenže je jej ľahostajný osud detí a babičiek zomierajúcich v hospicoch (lebo neplatí odvody), ale navyše sa dopúšťa diskriminácie tým, že ponúka zľavu subjektu združujúcemu ľudí vyznávajúcich ateizmus. V stanovách spoločnosti Prometheus sa totiž dočítate, že členom môže byť len a jedine ten/tá, kto  vyznáva ich svetonázorovú nenáboženskú líniu:

Článok IV
Členstvo v Spoločnosti Prometheus

  1. Spoločnosť Prometheus združuje svetských humanistov a iných slobodomyseľne orientovaných ľudí.

Osobitné zľavy ponúkajú v spolupráci s inými spoločnosťami aj iné združenia a podnikatelia, no nie sú viazané na vyznávanú ideológiu. Je to porovnateľné s tým, ak by železnice dávali katolíkom lacnejšie cestovné len preto, že riaditeľ železničnej spoločnosti by bol katolík. To by potom Parada onakvejšie kotrmelce stváral. Za povšimnutie stojí fakt, že združenie tzv svetských humanistov dalo zákazku podvodníčke bez živnostenského oprávnenia.  Je to hodné pozornosti. Prinajmenšom orgánov činných v trestnom konaní. A daňových kontrolórov.

Spoločnosť Prometheus dovolila tejto humanistke-podvodníčke využívať na podnikanie aj adresu spoločnosti: alena.mizikova@prometheus.sk.

05052017 ateistický bigot Peter Kristl zverejnil znevažujúce video o mojej apologetickej stránke. Video veľmi nízkej kvality bez argumentačnej hodnoty s názvom Denník ateistu – TvojOponent si môžete pozrieť na jeho ytb. Do diskusie sa zapojila aj Alena Mižíková zo spoločnosti Prometheus nasledujúcim príspevkom:

Jana Krause by dodrbal na body 😀 😀 :D….Časť o morálke je to pekne povedané 🙂 …..aké ataky 😀 😀 😀 mlátime Vás alebo čo? 😀 😀 😀 LOL…chceme Vás zabiť a zožrať Vaše deti 😀 😀 :D…Agora je pekný film o Hypatii 🙂 … križiaci sa čapali… LOL… logika ako sviňa :D…prečo krstíme malé deti? Pretože rodičia boli indoktrinovaný 😀 … jooj zločiny ateizmu 😀 chce to ešte jedno videjko :)) bavila som sa ĎAKUJEM 🙂 😀 Návštevnosť stránky, ak by mal iba tú jednu 😀 čo viem má ich asi 5

Alena Mižíková sa baví

😀 😀 😀 Verím, že Vás, pani Mižíková, dobrá nálada neprejde ani pred orgánmi činnými v trestnom konaní 😀 😀 😀 Vy tomu samozrejme veriť nemusíte, … veď ste ateistka 😀 😀 😀 Citujem zo stanov spoločnosti Prometheus z článku stanov Činnosť … atď:

  1. Morálna podpora a v prípade potreby aj právna pomoc členom SP, prípadne aj iným bezkonfesijným občanom, keby dochádzalo k porušovaniu ich práv a slobôd v súvislosti s ich presvedčením.

Vzhľadom k tomu, že sa dopúšťate aktivít nelegálneho podnikania a krátenia daní a odvodov, právna pomoc sa Vám zaiste zíde. Akáže je to morálka tohoto spolku eštébákov využívajúcich služby šedej ekonomiky a dokonca na takéto podvodné konanie jej to združenie dalo internetový priestor a dokonca aj právo využívať spolkový mail?

Usmievajte sa, bude aj horšie 😀 😀 😀

19 thoughts on “Škandál! Podvodná firma DATA ASISTENT diskriminuje zákazníkov na základe vierovyznania

  1. ateistické mimovládky a “neziskovky”:

    MIMOVLÁDKA ETHOS
    International Humanist and Ethical Union

    mimovládka ETHOS,
    http://slovakia.humanists.net/kto-sme.htm

    mimovládka Spoločnosť PROMETHEUS

    http://slovakia.humanists.net/kto-sme.htm

    Mimovládna organizácia s celoslovenskou pôsobnosťou

    Vznikla 9. marca 1990.
    Sme členskou organizáciou Slovenskej humanitnej rady, Európskej Humanistickej Federácie (EHF/FHE) a Medzinárodnej Humanistickej a Etickej Únie (IHEU).

    Mimovládna organizácia s celoslovenskou pôsobnosťou.

    https://en.wikipedia.org/wiki/International_Humanist_and_Ethical_Union

    http://sekularisti.sk/nevpustime-dogmu-do-europskeho-vyskumu/
    http://prometheus.sk/
    Nevpustime dogmu do európskeho výskumu

    Európska Humanistická Federácia (EHF) začala v júni minulého roka veľkú kampaň na odstránenie obmedzení náboženskej povahy z európskej politiky v oblasti výskumu. EHF vydalo vyhlásenie, v ktorom pozýva vedcov a ostatných na podporu, a vysvetľuje ich politiku a aktuálne postavenie k problému: • Etický rámec pre „Horizon 2020“ a v širšom slova zmysle pre výskum…

    https://en.wikipedia.org/wiki/International_Humanist_and_Ethical_Union

    Páči sa mi

  2. Nedá mi to…pán Kupčík..
    Citujem Vás:”Môžeš kritizovať kohokoľvek ako občan. Ale ako kresťan by si nemal, aspoň ak nekašleš na slová Ježiša Krista…”

    1.Najskôr …toto…..:kritizovať…môžeš ako občan…Ale ako kresťan by si nemal….
    Ježiš Kristus proti oprávnenej kritike nič nemal…
    ..keď môjho nebohého otca komunisti neoprávnene držali vo väzení..to bolo ako prvé..tlačili na statočných ľudí …na ich kresťanské zmýšľanie…neklam..je to hriech…nezatajuj..povedz pravdu…ako kresťan..,kto to ukrýval kňaza?
    2.Pýtam sa,teda :”Kresťan nie je súčasne aj občanom,ktorý má práva občana?”

    Páči sa mi

    • Keď som včera popoludní písal ten komentár, dúfal som, že buď sa konečne dozviem, kto je to tvojoponent, alebo ho prinútim uznať, že neberie bibliu doslova, ale interpretuje ju podľa aktuálnej situácie. Vlastne nastala tá druhá možnosť, aj keď to priamo nenapísal.

      Liked by 1 person

  3. pán Oponent nebudem reagovať na Vaše vymysli a zhluk bludov, ale vo vlastnom záujme vyhľadajte odbornú psychiatrickú pomoc. Zničí Vás ta nenávisť. A kedže Vás stále vnímam ako ľudskú bytosť, je mi Vás ľúto.

    Páči sa mi

    • Ďakujem za odpoveď, pani Mižíková!
      Ak niekde píšem nepravdu, je Vašou povinnosťou ma na to upozorniť. Netuším, kde vidíte výmyslY. Je snáď výmyslom výpis zo živnostenského registra, reklama na stránke Spoločnosti Prometheus alebo Váš dlh na odvodoch? Buďte prosím konkrétnejšia.
      Budem sa tváriť, že dovolávanie sa potreby psychiatrickej pomoci mojej osoby nie je argumentum ad hominem. Preto sa vážne pýtam, ktoré moje prejavy hodnotíte ako sporné prihliadnuc na duševné chorobné prejavy. Ja nemám vo zvyku zľahčovať alebo znevažovať ľudí s duševným ochorením. Preto sa pýtam celkom vážne.
      Nenávisť mi je cudzia. Po toľkých reakciách na nete som si už zvykol zvládať emócie a ide mi to veľmi dobre. Nepociťujem k Vám nenávisť a ani k nikomu. Nebudem na Vás posielať daňových kontrolórov a ani kontrolu zo živnostenského úradu. Udavačstvo nie je môj štýl oponentúry. Ten prenechávam na eštébákov z Prométheusa.
      To, že ma vnímate ako ľudskú bytosť, je dobre a svedčí to Vašej znalosti z prírodopisu. Som rád, že ste dávali pozor na vyučovaní a neradíte ma medzi mäkkýše alebo pásomnice.. Lenže čo ja s tým mám?

      Keby som bol psychopat, ako naznačujete, zrejme by som sa na Vás upriamil a robil problémy v reálnom živote. To ale ja nerobím nikomu. Neprekračujem hranice internetu. Ja som oponent.

      Dnes som si na Vás spomenul pri čítaní článku o dôvodoch, ktoré nútia ľudí z vyspelej EU sympatizovať s teroristami z Islamského štátu alebo extrémistami. Vraj netreba za tým hľadať (iba) sympatie s extrémistami. Je to prejav vzdoru so zápornými prejavmi v sekulárnej spoločnosti, kedy príklonom k tomu najextrémnejšiemu, čo poburujepráve predstaviteľov únie. Volia to, čo najviac dráždi, zraňuje, provokuje.. bez domyslenia dôsledkov. Je to reakcia, prejav nespokojnosti. Myslím si, že to je aj Váš prípad vstupu do klubu ateistov a rovno do extrémnej organizácie eštébákov. Stovky zavraždených a desaťtisíce odsúdených v mene ateizmu idú na vrub práve takým ľuďom, akí dnes udeľujú ceny Humanista roka. Prajem Vám, aby ste skoro precitli a nekolaborovali s extrémistami zľahčujúcim zločiny komunizmu. Tá banda eštébákov Vás zneužila na propagandu. Spoločnosť Prometheus sa zmenilo na sektu, kde je potrebné prijímať vopred predurčené tézy a nepremýšľať do hĺbky problému. Inak by ste sa neuspokojili s rozsahom poznania na témy inkvizície, križiakov, pedofílie, ktoré sa vmestia do jednej vety. Témy som podrobne spracoval na stránke, ktorú zaiste dobre poznáte. Vy ste nevystúpili z Cirkvi preto, že by ste kresťanstvo poznali, ale preto, že ste ho nepoznali.Rozhodli ste sa ísť cestou skratiek, ktoré nevyžadujú hlbšiu analýzu problému. Osvojili ste si povrchnosť, populizmus, ľúbivosť jednoduchých zdôvodnení tam, kde treba hľadať hlbšie súvislosti.
      Ak máte nejaké otázky, môžete ich napísať aj na mail TvojOponent@gmail.com.
      Prajem Vám odvahu vrátiť to hanebné ocenenie.

      Páči sa mi

      • S tým obsahom to asi nebude také zlé, lebo by si inak neragoval a len by si túto stránku prekročil. Sú teda dve možnosti. Buď máš problém s porozumením prečítaného textu, alebo si mu porozumel dobre a zostáva Ti len znevažovať to, čo si pochopil a nevieš vyvrátiť. 🙂

        Páči sa mi

    • Pani Mižíková – prečo nechcete vysvetliť svoje podlžnosti vo firmách? Ja som onoho času tiež zabudol zaplatiť a tiež som bol na stránke dlznik.sk vypísaný ako neplatič. Zaplatil som a už tam nie som. Čo tak sa k téme postaviť ako “chlap”? namiesto intrigovania a udávania? Ak niekde v niečom píšem bludy, stačí na ne poukázať a ja ich odstránim alebo opravím. Popremýšľajte o tom. Skutočný humanista problémy rieši a neznásobuje. Nič nedosielite zabanovaním mojich účtov 🙂 Prežil som už stovky takých udalostí. A náboženským fanatikom som jedine ak tak vo vašich túžbach 🙂

      Páči sa mi

  4. […] Naša prítomnosť je výsledkom prežitia našich plodných predkov nepoužívajúcich antikoncepciu. Naše dejiny – príbehy našich predkov – sú dejinami vojen a násilia a pokiaľ by naši predkovia nepobili svojich nepriateľov, neprežili by. V koncentračných táboroch, ktorými vyvrcholil ateizmus a predviedol, čoho všetkého je schopný, predsa neprežívalo dobro a svoje gény mohli predať jedine dozorcovia a nacisti, ktorí konali v rozpore s morálkou. A podobne to bolo naprieč dejinami. Zabiješ, obsadíš územie iných, vyhľadíš iné národy, vyvraždíš iné kmene… alebo budeš ty obeťou. Prežívali predátori a nie dobro. Celé dejiny ľudstva sú o vojnách, boji, moci, sebectve. Kupčík zrazu pozabudol na sebecký gén. Do toho sveta morálky silnejších, ktorí ateisti dokážu pochopiť evolučným náboženstvom, prichádza Kristus s ideou odpustenia, lásky, nastaveného druhého líca. A čuduj sa svete – profesionálni zabijáci odkladajú zbrane  a svoje životy dávajú do stávky  s nenávisťou, sebectvom, zlom, neľudskosťou… presahujúcou ľudské bytie. Evolučné úlety pána Kupčíka neobstoja, lebo práve tí, čo lásku a morálku šírili, zomierali nezriedka bezdetní. Stávali sa hrdnami pre preživších, ktorí ich nasledovali – poprúc všetky filozofické idey ateistu Kupčíka o evolučných koreňoch morálky. Keby morálka bola výsledkom evolúcie, dnes by na svete boli iba vrahovia, podvodníci, darebáci a neplatiči daní typu Alenky Mižíkovej. […]

    Páči sa mi

Pridaj komentár